Spread the love

Удовлетворението ни от постигнатия успех, понякога се помрачава от поредица въпроси, с които търсим причини за технически допуснати грешки. Често въпросът кого да намерим за добре свършената работа е най-правилният и тогава кърти чисти извозва предлага своите услуги на вниманието на всички заинтересовани.

Тапети

Къде може да са грешките – в строителните материали и лепила или в приложената технология и последователност?

Декоративният ефект на боите и тапетите зависи най-вече от здравината, гладкостта и чистотата на стените. Това е правило, което не трябва да се пренебрегва, нито свързаните с него прости технически операции. Такива могат да се окачествят като излишен труд. Именно това обяснява и причината да намете екип от специалисти, за да бъде добре свършена работата.

Стените, които трябва да се боядисват или облицоват с други материали (тапети, латекс, плоскости), трябва да бъдат сухи и добре изравнени. По тях не трябва да остават неравности от зидарията, пукнатини в мазилката или остатъци от стари материали.

Тапети

Как става самото полагане на материали върху стени:

Съществуват някои правила, които важат при ремонт на стени. Така под внимание трябва да се вземат не само неравностите, но и прекалената влага. Местата, които подлежат на обилно намокряне, в резултат на спукани тръби в бъдеще крият голяма опасност да мухлясат, по тях да се образуват трайни петна и цвета на стени и тапети да се видоизмени.Върху нездрави мазилки, бои и тапети не се полагат. Ронливите мазилки се вкоравят само повърхностно, а доколко е здрава една стена за реконструкция и ремонт се преценява по отделните части, независимо от общото състояние на помещенията.

Внимание трябва да се обърне и на навлажняването на подпухнали мазилки, които могат да се издуят и не след дълго да паднат.

В зависимост от плануваният ремонт на стени могат да се потърсят услугите на фирма кърти чисти извозва, която да съдейства, както по време на къртачни работи, прекарване на водопроводи и тръби, ел. инсталация, така и за изхвърляне и почистване на терените след ремонтна дейност.

Facebook Comments