Spread the love

В най-малко 50% от разходите за материали и в пъти и половина по-евтино ще струва всичко, ако потърси специализирана помощ по кърти чисти извозва София.

Кърти чисти извозва

Ремонтът на тоалетни, изисква не само задълбочени познания, но и доста високо ниво на майсторство. Ето защо, ние трябва изчислим стойността на самостоятелен ремонт, след това внимателно се разглеждаме и предложенията на професионалисти и, ако има фирма, готова да направи ремонт на баня, всичко ще е сравнително евтино с плануваните разходи.

Цени и разходи – материалите за ремонт на баня трябва да бъдат избрани внимателно. В допълнение към обичайните параметри, коефициентът на поглъщане на влага има стойност (в помещенията с висока влажност на въздуха). Коефициентът на топлинно разширение, оказва значение за баня с чести екстремни температури. Може да изберете материалите, специално разработени за бани или използване на открито.

Фокусирайки се върху тези цени и като сте наясно с площта на под, таван и стени ще можете да изчислите колко струва ремонтираната баня. При изчисляване е добре да вземете предвид следното:Не е задължително всички имена на материали да са познати. Може да замените скъпо струващите с по-евтини алтернативи, но с доказано качество на материала. Критериите за избор са свързани пряко и с етапите на работа. Всички материали са равни по качество на крайния резултат. Използването на по-евтини материали само усложнява и забавя работата на подбор. За да се преборите с отпадъци от разкъртени плочки, изхвърляне на строителни отпадъци и мазилка, трябва да се предвиди запас от 3-5% на парче: например, площта надхвърля 300 единици. на пода. В този случаи трябва да предвидите поне 310-315.

Ако ремонтирате малка баня, то строителните отпадъци, ще варират между 5-7%, при изготвянето на съответния етап на строителните работи. Вижте допълнителни секции. Други материали, каквито са цимент, пясък, замазка, силиций и т.н. трябва да се добавят към получения размер от 35-40%

Общо работна времето за производство ще бъде най-малко 2 седмици за баня и тоалетна и не по-малко от 2 месеца, когато сменяте цялата замазка. Цени за санитарни устройства зависят от избора на производители.

кърти чисти извозва

Последователност на произведения – да предположим, че сте решили, самостоятелно да правите банята, с цел спестяване и обновяването на силата. В този случай, трябва да знаете, че работата за ремонт на банята, се извършват в следната последователност: Избор на брой и обхват на водопроводни тела. Проектиране и избор от цветове. Изчисляването на размера на покупка и материали за декорация. Метод на ремонта. Закупуване на материали за ремонт на пода. Ремонт на подовата настилка: хидроизолация, подмяна на връзки, изолация. Полагане на тръбопроводи и инсталация. Мазилка на стени и таван. Завършване на тавана: изолация и обвивка. Подови настилки. Украса за стена: облицовка, фугиране, уплътнителни ръбове. Монтаж на вентилация. Монтаж и изграждане на водопровод.

Както сами може да се уверите, препоръчителната последователност на работа е малко по-различна от традиционното.

При планиране на работата по ремонт на банята трябва да се избягва използването на конвенционалните търговски дървен материал, части и крепежни елементи от една проста стомана с всяка повърхност, алуминий и други корозивни елементи, които не могат да устоят на постоянно висока влажност или се избират активно поглъщащи влагата материали. В по-малките къщи е напълно оправдан, вместо старата баня да бъде съчетана с корнер хип баня. Когато, знаете повече за цените на днешните материали за баня, може да направите проучване и за услугите по кърти чисти извозва София.

Facebook Comments